Tuesday, December 1, 2009

3 more sleeps

Until we move!Byk lg yg belum pack ni..

Tomorrow is possession day. Dapat kunci. Malam esok boleh pi angkut some stuff, plan nak angkut odd stuff yg x boleh masuk kotak. Khamis pagi dah book chem-dry suh pi cuci carpet..Pagi Jumaat pulak dah book movers tolong angkut brg2 lain..

Ohh yaa malam esok jugak incik hubby kata dia akan mop lantai umah tu..bagus bagus...

Umah tu, living room, kitchen and dining, lantai kayu, bedrooms and the hallway leading to the bedrooms saja yg ada carpet, bagus la..senang nak cuci bebudak ni punya mess, esp time makan tu..

Demam x berapa baik lagi..dok sok-sek sok-sek..pi kerja semua org x berani dekat dgn gue..bagus jugak..kurang kerja haku muhahahahha..mana taknya, most patient lagi sihat dari aku, well, sihat physically la..mentally of course la depa x sihat hehehhehe..kalau aku mentally lagi teruk dari depa..nauzubillah!