Wednesday, December 2, 2009

No more Grand Rounds.....

Tadi masuk lebry nampak notice kata this week's GR is the last one for this year. Next year start on 11/2/2010..uikss lambat lagi..my besday tu hihihi..senang nak ingat..entah2 x sempat nka attend pun, because I have resigned time tu..l;ast working day 27/1/2010 kalau tak silap..tapi rasa2 macam nak extend lagi seminggu sebab x jadi balik malaysia..ingatkan nak balik la 2 minggu,before I start my GP training,tapi rasa macam x jadi lah kot..

Dulu2 x rajin sgt pi GR. Tapi since last year, I have made an effort to go every week, bukannya apa, sebab kat rumah sibuk dgn anak2, susah nak sit and make time to study, so at least by going to GR ni, boleh la tahu perkembangan terkini other departments..updating my rusty knowledge..kat GR ni selalunya each department will take turns and present interesting cases/topic surrounding their specialty..boleh la tambah pengetahuan sikit..medic ni, non stop learning...