Tuesday, November 2, 2010

Tiba tiba la pulak...

Terasa nak beli iphone 4
I'm not into gadget, selalunya my handphone mesti yg hands me down from incik hubby yg hantu gadget. Tapi memandangkan dia ni hantu gadget, gadget2 dia selalu complicated untuk wife dia yg amatla x techno savvy ni, termasukla  phone yg dok pakai la ni..


Sebab apa nak beli phone baru, phone sekarang asyik drop line, x clear, sgt annoying..


Once dah terfikir nak beli, asyik dok teringat, tapi kalau beli next year march macam tu, boleh claim tax relief..byk gak, 30% kot..kalau beli tahun ni..x bleh claim..camna nii???

1 comment:

JJay said...

nanti kalo norwan bagi phone tak reti pakai lagi...bagi la kat jj..hahahaha..