Tuesday, November 9, 2010

Udah beli

anak patung cumel ni utk Aliya..x sabar tunggu Aliya balik..
Kalau anak x mo main, mummy jek la yg main..
Ada macam2 pesen lagi
Anak patung brand Corolle, adik beradik sepusat sepusing, mak asing2 CORELLE muahahha

5 comments:

~*as*~ said...

Salams Fid, Alalaaaa comelnya Corolle tu..
Fid, aritu akak ada nampak kat Countdown x tau pekebenda jenamanya, tapi sooooo kiut, siap ada set kitchen tools, dan mcm2 la..siap ada anak patungnya sekali.. aduhaiii akak lak lebih2.. Comel yg Fidz pilih tu, mesti Aliya suukaaa sgt..

~ f i d ~ said...

Alhamdullilah k As, mmg dia suka, asalnya beli sebab hr tu pi umah N, asyikla dia main ngn doll aisyah, baru la fid terperasan aliya semua main aiman punya boys toys..tu yg beli doll tu..

akak apa khabar, lama x borak

makcikrehan said...

aku nak corelle 24 beradik. bila nak balik mesia hah? hehehehe

~ f i d ~ said...

woit corelle 24 beradik tu 6 set tau!! senget kapai terobang satgi nak hangkut byk2..balik for good, 4-5 tahun lagi kot? balik tak for good, x tau la bila..tiket belon makin mahai wehh

eynda said...

Nak suruh belikan & pos ke malaysia boleh? :-p