Saturday, June 4, 2011

Kitchenaid ohh kitchenaid






Mixer kenwood ku dah sebulan lebih dok kat kedai being repaired, my 2nd kenwood in 4 yrs ok,the 1st on erosak just after setahun lebih sikit pakai, then hantaq repair, depa x bleh repair, depa ganti baru, tapi kena tambah duit, yg ni pulak, masalah yg sama jugak, dah sebulan hantaq repair, x dak khabar berita, well ada khabar, khabarnya depa tak dapat punca lagi, kerosakan sama macam dulu jugak, model yg sama,

sgt sakit hati..kalau aku ni buat jual  kek/roti, logic la jugak dia nak rosak, ni paling hebat pun pakai seminggu sekali, paling dia berkerja keras pun, whip egg whites nak buat chiffon cakes, bukan teruk mana pun, light mixture, pun boleh rosak, sah2 mixer model tu yg bengong

Dulu masa nak beli mmg ingat nak beli kitchenaid, tapi budget x berapa nak ada plus incik suami berkenan hat ni, sebab ada meat grinder, maka isteri solehah dia pun ikut la, bila rosak, dah depa bg duit ganti, rasa sayang pulak nak beli hat lain, kena tambah duit lagi banyak, taoi rosak kali kedua??? I want kitchenaid!!! Tak kira jugak huhuhuhu...

Tgh dok decide on colour, berkenan colour chocolate, not available in NZ la pulak, cinnamon ok jugak kot? nak pi tgk kat auckland hari isnin ni, sebelum tu?? layan angan2 dulu..lallalalalaaa

3 comments:

vabna islam said...

This is so interesting blog. You are best listing knowledge provide at this site. I am very excited read this nice article. You can visit my site.
iPad Repair London

vabna islam said...

Thanks for great information you write it very clean. I am very lucky to get this tips from you.
iPad Repair London

vabna islam said...

Thanks for great information you write it very clean. I am very lucky to get this tips from you.
iPad Repair London