Thursday, March 11, 2010

bestnya..

Why?? sebab terjumpa blog JJ, my junior kat SMSTSP dulu..

dah lama dok cari dia, dulu2 ada terjumpa sat dalam friendster, then bila dok active lam FB, da jrg bukak friendster, so macam lost contact balik..dah anak dua dah..still slim macam dulu, jealous betui..yess JJ, allaaa beli jeans lain la hehehehhe

Tapi sebab ter excited sgt dok baca blog JJ tadi, terjadi la satu incident petang tadi huhuhuu..

Pagi tadi I was bored sebab x dak patients, so bagitau la kat John, my practice manager kata nak pi paeds derm clinic,so around 1215 camtu pi hospital, had lunch with incik hubby at momentoes , sekali bila pi derm clinic, pun x ramai patients, byk DNA, apa la nasib..dapat jumpa a few saja..byk borak ngn Dr Yung pasai DSLR saja hehehhe..ntah apa2 , x tercapai matlamat nak see kiddies skin problems

since clinic habis awal, nak tunggu incik hubby balik lambat lagi, pi lepak library sat, blogwalking, blog najwa leading to blog geni and then trejumpa blog JJ. Halfway through, incik hubby call, kata dia lewat sikit sebab dia nak kena pi amek kunci keta la, notes patients for his clinic @ Tauranga tomorrow etc etc..so I thought, ok la dia lambat x pa la..tgh syok baca blog JJ ni..heheh

sedar x sedar jam dah pukul 515, rasa cam pelik saja, awat incik hubby ni lambat sgt, rasa x sedap hati, so keluaq la dari library konon nak pi cari dia, OTW tu, bok kuaq la HP sebab nak call dia, sekali tgk HP ada 12 missed call!!!! X tau la pasaipa dia x bunyi..OTW keluaq selisih ngn incik hubby yg muka sgt la grg..I've never seen him like that actually..

Mintak maap byk2 la suamiku tercinta...jgn marah2 , nanti cepat tua hehehe

Yang peliknya, dalam 15 mins after that, Dr Kumar called, ajak pi dinner umah dia esok, ok pulak dia berbunyi..

erm..ni satu lagi, nak pi dinner umah dia esok nak bawak apa ni?

dia ni, bagus sikit, vegetarian, eat healthily..selalu nak senang beli chocolate saja..

3 comments:

genny da bomb said...

kak fid ke ni?

JJay said...

bestnya dapat jumpa kfid kat sini..wahh....anak kita sama2 sepasang la...

~ f i d ~ said...

genny - yup, ni k fid :)

jj- tu la x sangka, mmg excited sunnguh la terjumpa blog jj heheh, tapi k fid ni rajin baca, nak updat selalu busy, jj ada FB dak?