Friday, February 11, 2011

Happy 32th to me..



Alhamdullilah..dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki and dikurniakan rezeki & kesihatan untuk menyambut ulang tahun yg ke 32 tahun ni..kan dah skema ayat tu hehehe..
Nothing unusual today, woke up go to work, balik umah, pesan kat incik husband suh beli kek (tak pesan kot dia x beli, sendiri merana jugak kannn) balik makan kek, then pi makan kat Curry Pot..

But I can't complain, because I got my wish for my birthday present...HTC desire Z hehhehe..tu pun sebab mintak hehhee..

Apa2 pun, alhamdullillah, I am most grateful to Allah untuk rezeki yg dilimpahkan kepada kami, kesihatan, wang ringgit, happines..I don't do enough to deserve this, always worried that one day akan terima ujian yg x mampu kutanggung :(

4 comments:

JJay said...

waaa..happy belated besdey..dah 32 yer..kejap jek..insya allh kfid akan sentiasa dimurahkan rezeki..mana tau dapat baby lagi .. :)

~ f i d ~ said...

baby? uhuk uhuk..

thanks jjay..tigaplohdua dah..x sangka kan?? heheh (ayat perasan muda) kekkeke

syafisyifa' said...

happy birthday akak :)
salam perkenalan
nk follow blog akak

Najwa said...

happy belated besday k.fid..32 oredy? (sambil counting jari tangan plus jari kaki..opsss, x cukup :p ) xpe..number biar bnyk..tp jiwa kena 1 - jiwa muda :)