Monday, April 12, 2010

Amaaaaaaaa..leep..amaaaaaaaa leep..

Apa tu??

Aiman..sleep -kata si aliya

Sejak pindah umah ni, kami try bg aliya n aiman tidoq asing, selama ni kalau tidak, berempit la kami 4 beranak tdq ataih katil queen yg di cantum dgn katil single, mmg tdq x nyenyak la sebab asek kena himpit dgn depa

sebelum ni, kami cantum2 dua2 katil single tu, sebab aiman x mau dok asing2 dgn adik dia, tapi since last fri, before easter weekend, they keep each other awake, dok bergelak ketawa, berguling gelantang bagai ataih katil tu..

so mummy pun tgh2 malam2 buta tu, geram punya pasai, bg la asing katil depa tu..

dah pulak dok lawan sembang..

si adik yg x reti sebut nama abg, dok kalut suruh abg 'leep', yg dia tu x leep pun

si abng pun jawab la.." I am sleeping"..hahahha...ntah apa2 la..




tapi..masuk ja pukui 3-4 pagi, aliya mesti magkit cari mummy, nak melepas gian, she is still breastfeeding, malam2 3-4 kli jaga, macam ada baby kecik saja..kalau hantaq balik bilik, sanggup dia tdq depan bilik kami, kesian la pulak, la dah nak sejuk dah.. :(

2 comments:

JJay said...

hahahaha..kelakar la..jj pun tido sekali 4 orang..single+king+baby cot..masalahnya yg single tu selalu papa yg tido..ayesh nak tido tengah2 ngan mama..then, ayesh selalu buat huruf H ..tido melintang katil..nak suh tido sorang mcm kesian..

~ f i d ~ said...

@ Jjay- hahah sama ka kita? anak2 melayu mmg macam ni kan, omputih dari baru lahir saja dok tdq cot, bilik asing lagi..k fd asal2nya bg tdq sekali sebab malas nak mgkt BF, last2 jadi susah nak pisah katil..tapi la ni so far so good, bg depa tdq katil asing2, malam2 nak bg tdq cuma tunggu dalam bilik sambil2 bertenet..tapi aliya still jaga malam..x larat huhuu