Monday, April 12, 2010

Demi masa..

Manusia itu, sentiasa dalam kerugian..

adoila..sangatla betul!!

I have finished seeing my last patient at 3.40, it has been an hour, nak balik x boleh lagi sebab pg tadi mai dengan encik suami, nak kena tunggu dia mai ambik, selalu mai naik legnum, park kat my place, since I finished early, I will pick up the kids and then pick up encik suami..so x dak la masa melangut macam ni.. tapi pg tadi tgk2 legnum abih batery, sebab semalam aliya tutup pintu x rapat kami x perasan, so lampu terpasang la semalam, sebab dah lewat, malas nak jump start keta, mai la naik chrysler encik suami yg daku x berani bwak sebab tersa sungguh gabak huhu..aritu dah abaq dah kat dia jgn beli keta besaq sebab bini dia gayat nak bawak huhu..

so keta parking kat hosp, ekna tunggu dia abih keja dulu la, baru dia bleh p amek anak2..lepas ni nak singgah mengaji pulak..adeh. lambat la sampai umah macam ni..

so dah ada masa ni, x reti2 ka nak study ka, start buat research ka..ohh no..of course la sy berjalan2 ke blog2, berlari2 anak ke facebook, berlari larian dan berlagha-laghaan ke myresipi, cari idea nak masak apa la konon..padahai dah tau dah nak masak apa ptg ni hmm..

2 comments:

fireflies said...

heheh sempat lg update blog tu :P

~ f i d ~ said...

hahah..tu la dok tgu noorwan mai amek tadi..ada masa bukan reti nak buat kerja, dok mengarut saja, balik mengaji tadi jem dekat jalan te aroha st tu, dkt pukui 6 baru sampai umah,kelam kabut masak, dekat pukul 7 baru leh makan..