Friday, May 7, 2010

Bila ada masa..

Jadi mati akai x tau nak buat apa pulak dah..

Harini have been awfully quiet for most of us..so my boss yg baik hati sudah kasi balik awal, dia dah mintak receptionist blocked all my appoinments for this afternoon. Yippeee

BUT

since I didn't expect this to happen, jadi mati kutu pulak..The only thing that I could think of is nak pi Pak n Save, do some grocery shopping! How boring! Selalu dok kalut sgt x dak kids free time la bla bla..call incik suami kata nak pi grocery shopping n then amek aliya balik umah..dia plak nak p amek aiman, bawak pi semayang jumaat then balik umah..

Maybe I should go to Miller's? Konon2 nya ada sale sempena mother's day

3 comments:

makcikrehan said...

Syioknya anak2 pandai speaking [akuni manjangnya jakun dgn anak org haha]

aku yg dok mesia ni pon, jarang dpt mkn monthrong fid oii... nak2 tgh cuaca panasni...asal aku suh laki beli doyan, dia kata nnt panas badan....tok sah makan! benci kan?

aku pon selalu mati kutu bila anak2 takdak. mula2 kemain semangat suh laki angkut anak2 bwk pi umah nenek depa. lepas sejam aku sms laki, bila nak balik? i miss my kids! hohoho....

fireflies said...

heheh semalam ada tgk juga iklan kat miller's sales sempena mother's day.. rsnya 30% kot. kalau 50% best juga kot...

takpa esok pi berehat rehat minda dan fikiran...

~ f i d ~ said...

@ MR- Alaaa depa ni pun muleh speaking sebab dok negara omputeh, lagi byk cakap omputeh dari melayu, selalunya mak dia cakap melayu dgn dia, dia pandai jawab dgn broken english x pun manglish, surat khabar jadi news khabar

aku kalau dok msia, panas ka, kemarau ka, durian tetap aku bantai..MR org parit buntaq kan? balik aritu x dak doyan ka?

@ nani- a'ah 30% saja, tapi better la than nothing, terbeli la jugak 2lai hehe, buat pakai salin, jemu dah dok ulang baju yg sama (yg sebenaqnya nak menambah koleksi baju yg x payah iron hahahah)